Bed en Breakfast

Zelfs met de huidige maatregelen is mogelijk om te genieten van een compleet verzorgd diner. Naast uw slaapkamer heeft u ook de keuze om uitgebreid te dineren in uw eigen eetkamer. Dus niet met een bordje op schoot maar een echte restaurant ervaring!

In een monumentaal pand in het centrum van Zeist zijn 2 luxe logeerkamers voor u beschikbaar. Op een steenworp afstand van het Walkartpark, slot Zeist en theater Figi ligt “het Azijnhuisje”. De historie van het pand is bewaard gebleven en terug te vinden in de authentieke details. De kamers zijn smaakvol gerenoveerd en nieuw ingericht. Hoewel u midden in het centrum van Zeist zit bieden de kamers u maximale rust en privacy. Parkeren kan vlakbij in de parkeergarage van het gemeentehuis, 30 meter van onze voordeur.

Kamer Mathilde heeft een ruime en suite badkamer met douche. Kamer Rosa heeft en suite een badkamer met royaal ligbad. Vanzelfsprekend heeft u in beide kamers beschikking over wifi en televisie. En omdat de kamers vlakbij het restaurant van Proeverij de Azijnmakerij zijn kunt u rekenen op een heerlijk ontbijt!  Uitgebreid dineren en boven het restaurant overnachten, een ideale invulling van een weekendje weg! Wij komen graag met een passend pakket voor u.

guest revieuw

UA-69014368-1